Idag för fem år sedan genomgick jag min levertransplantation och dagen har känts lika konstig som de tidigare årsdagarna gjort. Extra många tankar har ägnats åt min hjälteängel och hans sambo. 
Dagen till ära följde jag med Isak till blodcentralen när han anmälde sig som blodgivare. Han ville att det skulle vara just denna dag, mycket symboliskt. Utan de påsar blod jag fick vet vi inte om jag klarat mig. Trots att han är stickrädd och mår illa när han ser blod väger det tyngre att rädda liv och det gör mig stolt. 
Så nu är hela familjen blodgivare, utom jag då. 

Superhjälte föds vi inte till, det väljer vi att bli! 

Gör som min hjälteängel och anmäl dig till donationsregistret och prata med dina anhöriga och ta reda på vad de vill. 
Du kan rädda upp till åtta liv! 

Ett tack känns så ynkligt och litet men det är det ord som är närmast så ett stort och oändligt tack till min hjälteängel! ❤️💕

Ta hand om varandra! ❤️💕