Gårdagen fortsatte i samma spår efter det att jag skrivit inlägget. Jag halvsov framför fotbollen (IFK-HIF) igår kväll. Jag gjorde inte många knop igår. Åt lite gjorde jag också, ingenting efter kl halv sex och sammanlagt tre mål under hela dagen. Hade ingen aptit och det har fortsatt idag också, frukost vid nio och lite yoghurt nyss. Blir inte hungrig... 

Även om det är lite bättre idag än igår så klassar jag denna dag som dålig, ingen energi och mer ont igen på höger sida. 

När jag kollade igenom FB när jag skulle sova såg jag att en av medlemmarna i Leverförbundet har skrivit om hennes upplevelser som anhörig vid en levertransplantation och det var nyttigt att få läsa hur Monica kan tänkas uppleva det hela. Även för egen del var det lärorikt att få läsa hur det rent praktiskt kan gå till. Nu går väl alla olika tillväga men jag tycker om att veta så mycket som möjligt så desto mer jag vet desto bättre. 
Jag ska fråga henne om jag får länka till bloggen här så ni också får chansen att läsa det. 

Ringde till Lärarförbundet idag och frågade om jag har någon rätt att få några pengar från dem nu när jag har varit sjukskriven så länge men självklart var man tvungen att ha en extra försäkring för det så det blev inget med det. 

Imorgon är det dags för sjukgymnastik igen, hoppas kroppen känns bättre då än idag så jag orkar ta i.