Hej Amada här idag igen!! <3 

Nu är det så att jag kanske också får sommarjobba på Astrid Lindgrena värld!!!! Igår så fick mamma ett mail om att jag skulle på anställninginterjuv på hotell Ronja, hon försökte väcka mig men jag sov redan. Idag på morgonen så sa hon att mamma ville visa mig en sak och så började hon filma mig och då fattar jag ju att det är något men inte va det var, och då ser jag att det ligger en lapp på min plats med Astrid Lindgrens Värld loggan på och mitt hjärta börjar slå allt snabbare och snabbare, pulsen blir allt högre och högre. Sedan ser jag att står det att jag ska på anställningsintervjun på hotell Ronja för att bli säsongsarbetare på ALV!!! Jag blev först helt chockad för att jag trodde att mina chanser att få jobb där är lika med 0, men sedan börjar jag verkligen förstå va som står på lappen och då känner jag hur glädjen sprider sig i hela kroppen på mig och jag blir så glad att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Detta var en sak som jag behövde mitt i all denna väntan.

Nu sitter vi här i Vimmerby och väntar på att Isaks återträff med resten av barnskådespelarna ska sluta, och det fick mig att tänka på ett speciellt minne som jag har från Astrid Lindgrens värld i sommar.

Pappa och jag satt och kollade på Birk och rövarna och det hade blivit dags för improtid. Då kommer Lovis helt plötsligt fram till oss och visar ett par smultron som hon har hittat i skogen. Pappa och jag tittar på smultronen och tänker inte mer på det. Jag hade sett under sommaren att rövarna har gjort så att en rövare dansar, visar något med mera, medans en annan rövare "rövar" bort saker som står bakom dom. Då ser jag i ögonvrån att någon kommer bakom oss, jag tittar vem det är och då ser jag att det är Joen som kommer bakom oss. Då så säger Lovis till mig att titta när hon dansar, men jag försöker säga till pappa att han tar våra grejer men han tittar bara på Lovis smultron och lyssnar inte på mig. Men sen så hör vi hur Mattis säger bra jobbat till Joen, och då lyssnar pappa och börjar kolla bakom sig och ser att Joen håller upp två påsar. Våra påsar. En med äpple och den andra med kycklig. Då säger pappa: Du kan behålla äpplena men kycklingen vill vi har tillbaka. 

Jag tror att jag minns det så mycket för att det var roligt och att det är en gång i sommras som pappa inte verkade vara så sjuk som han är. Den dagen och det ögonblicket satt han upp istället för att ligga ner, han lät inte sjuk när han pratade med Lovis och han skrattade. 

Tack för mig vi kanske hörs imorgon!!! <3  <3  <3  @-}--