Hej, Amanda här igen!! <3 

Jag kunde inte skriva en hel vecka här ( inte ens en halv vecka ) utan att nämna sommaren 2015. 

Som ni kanske vet så var vår familj nästintill hela sommaren på Astrid Lindgrens Värld för Isak jobbade där som Birk. 
Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva för att ni verkligen ska förstå hur lycklig jag var under denna sommaren, men jag ska försöka.

Allt började när vi åkte på audition för att provspela och det var då alla minnen från när jag var barn kom fram och vi var där, så då började jag förstå att jag hade längtat till ALV sedan mitt senaste besök 2009. Hela sommaren var jag så lycklig och hela vår familj fick fly in i sagornas värld hela sommaren lång.

Inte för att låta elak mot pappa men jag tror att Mattis blev som en papparoll för mig i somras då pappa inte orkade vara ''pappa''. Jag kände bara att hela sommaren slapp jag tänka på alla mina problem. 
Ja, jag har en sjuk pappa men jag är fortfarande en tonåring med problem med typ allt från killar, vänner och kläder, men denna sommaren så brydde jag mig bara om nuet. Jag har alltid kämpat för att leva i nuet och inte tänka på vad alla andra tycker och tänker om mig och denna sommaren var det första gången jag lyckades att bara tänka på mig och bara leva. 

Jag tror att jag tycker denna sommar var den bästa för att jag jämför med sommaren 2014 för då var jag ledsen hela sommaren och då blev denna sommaren den raka motsatsen och jag var glad hela sommaren och uppskattade livet mer än någonsin.Jag känner att denna sommaren har fört vår familj mycket närmare varandra och att jag nu förstår mig på hela familjen mycket bättre än vad jag gjorde innan och det känns så skönt.

Men jag vill bara tacka alla som var på ALV sommaren 2015 och hjälpte mig att glömma bort alla problem och allt jag behövde tänka på som jag inte gjorde.  Jag är bara så glad att jag fick uppleva denna sommaren, med alla snygga skådisar och bra skådisar också. Jag var liksom inte där utan jag var på platsen där dom spelade. Allt jag ville var att glömma allt som hade hänt och allt som skulle hända och det var precis vad denna sommaren gjorde. 

Jag känner att detta inlägg blev väldigt rörigt, men jag har så mycket att säga om denna sommaren och allt vill liksom komma ut på en gång och då blir det svårt att formulera sig bra. Men jag hoppas att ni ändå fick en inblick av hur min fantastiska sommar var och jag hoppas på en till för vi ska åka på audition!!!!!

Denna sommaren kommer jag bära inom mig till livets slut. ;-) 

Tack för mig vi kanske hörs imorgon!!! <3  <3  <3  @-}--  

Tänkte avsluta detta inlägg men en mycket bra bild som förklarar det mesta av allt jag skrev innan.

Tagen av en mycket bra fotograf, även kallad min pappa Stefan Svallhed. <3