Jag ringde idag till transplantationsmottagningen för att höra vad de hade att säga om gårdagens besked. 
Det var en av de sköterskorna jag träffat som svarade och när jag frågade om det verkligen är PSC gick hon in och läste vad de som analyserade biopsin skrivit och där stod det att de anser det vara PSC. Så det var inget som gårdagens läkare tyckte eller hittade på. 

Hon sa också att det finns de som transplanteras om pga återkommande PSC. Tydligen visste hon mer om detta än läkaren igår. 

Sköterskan vad mig ha tålamod tills på tisdag då de ringer och berättar hur bilderna såg ut från den MR jag gjorde i lördags. Hon sa att den visar om det är inflammerat på fler ställen i levern eller om de hade (o)tur att hitta det enda stället som är inflammerat. Efter de bilderna är analyserade verkar det som om det blir lättare att eventuellt kunna förutse vartåt det lutar och vad som skulle kunna hända. Men tror inte det går att förutsäga så mycket. Det lärde jag mig förra gången. 

Hon peppade mig så gott hon kunde men det hjälpte inte så mycket.

Får väl försöka ha tålamod till tisdag men det är väldigt svårt. Idag var nog den svåraste dag att jobba någonsin. Nu ska jag öppna både torsdag och fredag också. Till det ska vår klass ska ha teateruppvisning på fredag. Jag kommer vara väldigt trött på lördag... 

Tankarna snurrar,  oron gnager och frågorna blir fler och fler.