Precis som rubriken säger mår jag idag. Musklerna i kroppen är riktigt sega idag och jag ligger i sängen och har gjort det i stort sätt hela dagen. Var ute och tittade om det var något intressant på tv men hittade inget som passade så jag begav mig tillbaka till sängen igen. 

En sak som har ändrats sedan jag fick reda på att jag kommer få vänta länge är att jag slutat tänka på att jag vill att Sahlgrenska ska ringa, innan tänkte jag det flera gånger varje dag men det gör jag inte inte längre, det kommer ju ändå inte hända så varför lägga energi på det... 

Jag kan redan nu säga att jag inte kommer kunna hålla mig till 21 augusti innan jag ringer och kollar om det är någon som har tittat på mina bilder från magnetröntgen härom dagen. Någon gång nästa vecka ringer jag nog. 

Ikväll håller vi tummarna för Malmö FF i deras kval mot Salzburg så vi får ett svenskt lag i Champions League detta år också och imorgon är det dags för Göteborg, AIK och Elfsborg i deras kval till Europa League. 
Jag ska ringa till viasat nu och se till att vi får fortsätta med sportkanalerna så jag kan se premier League och Champions League denna säsong också.