Jag ringde till mag o tarm på sjukhuset för att få reda på hur mitt blodsocker låg till och både det aktuella låg bra med 5,4 och det mer långsiktiga provet, hette något krångligt, likaså med 38. Båda var inom normalvärdet. Skönt. 
Då är det inget som jag behöver rapportera till Sahlgrenska men jag försökte ringa dit ändå men det var ett röstmeddelanden som sa att hon kommer tillbaka imorgon. 

Fick en rapport från en som också väntar att de inte transplanterat någon 0-blod sedan förra veckan så där har inte hänt något. 
Jag vet inte om Sahlgrenska fått bilderna från ultraljudet men kan tänka mig att det tar ett tag så här i semestertider. 

Jag har inte hört något om hur operationen gått för min träningskompis som opererades i måndags. 

Isak blev sjuk igår med en mage som inte tyckte den ville ha något i sig så den hissade upp det som fanns där i två gånger. Feber och huvudvärk på det. Idag har det istället förvandlats till halsont, förkylning och lite feber. Han vill ändå jobba imorgon och blir det inte värre så får han väl bita ihop och spela den sista ordinarie föreställningen. På söndag är det hans sista gång som Tommy då de kör en extraföreställning. Sedan har han jobbat klart för den här sommaren. Amanda jobbar till 14 augusti sedan får hon en veckas semester innan gymnasiet drar igång. 

Nio dagar till sommar-OS i Rio. Sedan börjar premier League den 13 augusti.