I onsdags cyklade jag till Karolinska här i Solna för att göra en ct (datortomografi) över levern. Cykelvägen längs Solnavägen var helt ok att köra rullskidor på då den inte var så backig. Ska försöka hitta en bra väg dit bara. 
Från receptionen på sjukhuset fick jag en bra beskrivning hur jag skulle gå för att hitta till röntgen och kom rätt på. Inne på avdelningen behövde jag inte vänta någonting trots jag var för tidigt utan de tog min hälsolapp som jag fyllt i och satte nålen på mig till kontrasten. Tredje försöket (första från den andra sköterskan) lyckades han få dit den. De ville ha den i ett större kärl då de skulle få in mer kontrast och snabbt. Sen var det bara att gå in och lägga mig på britsen och kopplas upp. Själva bilderna tog inte mer än tio-femton minuter innan de var klara och jag kunde gå hem. Tio minuter efter min ordinarie tid. 
Jag har inte fått något svar och det ser jag som väldigt positivt. Hade de sett något oroväckande eller konstigt hade de ringt. 

I torsdags kom jag ut på en promenadjogg, samma runda som senast. 3,7 km. Idag valde jag rullskidorna istället. Det är inte många meter det går att staka på utan det gäller att utnyttja alla växlar. Det var jobbigare detta håll än förra veckan då vi körde motsatt håll. Istället för att hålla mig i räcket i värsta nedförsbacken tog jag av mig skidorna och gick ner. Det kändes säkrare då det är en 90-gradig högersväng som jag antagligen inte skulle klara. 
Om jag inte hittar en bra stakväg blir det nog stakmaskinen på gymmet som ligger 100 m hemifrån. Ett litet gym utan grupp-pass vilket gör det lite billigare. 

73 dagar utan infektion nu. Det är lite svårt att veta då nästa infektion kominnan den föregående var borta där i slutet av juli. Räknar 1:a augusti som senaste infektionens första dag. 6:e augusti sattes stenten in. Fortsätter detta kanske det kan bli en halvvasa 25:e februari 2020??? Drömmen lever! 💕 TACK!!!! 💕