När jag lämnade mina blodprov bad jag den sköterskan meddela de borta på mag o tarm att ringa till mig om provsvaren och om mina funderingar om inflammation så hon skrev en lapp såg jag. 

På förmiddagen ringde mag o tarm och sa att levervärdena vikit av nedåt igen efter tisdagens uppgång och att snabbsänkan gått tillbaka ner till något på 20-talet, kommer inte ihåg vad hon sa. 

De gav inte mycket för min fundering om inflammation då det vid inflammation gör ont på ett precist ställe där inflammationen sitter samt att det blir rött och varmt. 

Jag berättade om chronsen men att jag inte tror att det sitter i tarmarna denna gång men fick ingen riktig respons på det eftersom de inte tror på det. 

Infektionen kan ge med sig utan antibiotika sa hon så det är inget som behöver betyda inflammation. 

Nya prover på måndag så får vi se vart de har tagit vägen. Jag kan inte ta prover då eftersom jag ska jobba morgon istället så det får bli på tisdag. 

Efter att ha pratat med de i Kalmar ringde jag till Sahlgrenska för att fråga om mina tankar om  inflammationen men fick till svar att sådana frågor får jag ta med hemsjukhuset. 

Jag hade tydligen missuppfattat de när de sa att om jag har några funderingar är det bara att ringa. 

Jaja, som sagt så försöker jag ställa in mig på att detta kommer fortsätta men ändå hitta en känsla av tillfredställelse i det. 
Jag har det ändå så mycket bättre än många andra! ❤️


Trevlig helg och ta hand om varandra extra mycket med kramar och närhet. ❤️❤️❤️