I fredags ringde först tandläkaren som sa att de blivit tvungna att ändra min tid som jag fick när jag var tvungen att ställa in för ett par veckor sedan då jag hostade så mycket. Den blir nu i början av april istället. 

Precis när vi lagt på ringer telefonen igen och jag trodde då att det var tandläkaren igen som kom på något de glömde sägs men det visade sig vara en sköterska på Sahlgrenska som sa att de bokat in mig på en ERCP den 10:e april och frågade nu om de skulle boka ett hotellrum till mig mellan 9:e och 10:e. Jag sa då att, eftersom jag ska sövas ner ville ni att jag kom dagen innan förra gången så jag vill gärna ha ett hotellrum. 
Då såg hon på kallelsen att det stod att jag ska komma till de på förmiddagen den 9:e och att jag ska bo en natt på hotell och att jag blir kvar en natt på sjukhuset efter undersökningen. 

Skönt att jag fick en kallelse innan jag ska till läkaren på måndag för det lär han definitivt fråga om. 

Igår åkte hela familjen till Jönköping då Isak fick möjligheten att delta på en drop in-audition till en roll i en film. Det blev en mysig familjedag tillsammans och Isak blev en erfarenhet rikare. Fick en A4 med manus som skulle läsas in och sedan spelas upp någon halvtimma senare. Det var tuffa puckar. Vi får se om han får komma på en andra provfilmning. Det var många unga män där och Isak var nog yngst då de ville ha 15-20 åringar. Han fyllde 15 för tre veckor sedan. 

Idag har jag varit i Nybro och åkt lite skidor igen. Det frös tyvärr inge på i natt så spåren var ganska dåliga och väldigt mycket smuts så det gick tungt. Tog två varv på 2,5km-slingan. Efter ca halva andra varvet började det göra lite ont i eller omkring brocket på magen och det känns faktiskt nu efter också. 

Ytterligare en sak att fråga läkaren om imorgon.