Igår eftermiddag fick jag känna mig behövd igen för när vi satt och tittade på Ronja Rövardotter blev plötsligt Monica helt blek i ansiktet och det kändes som om hon skulle svimma. Efter lite dricka, liggläge och vila hämtade hon sina krafter igen och idag är hon återigen pigg. Så igår kväll fick jag bidra lite till familjen i alla fall och det kändes bra även om det självklart var tråkigt att Monica blev dålig. 

När jag lägger mig för att sova den senaste tiden drar jag mig så mycket det går innan jag tar av mig mina stödstrumpor för vaderna blir värre och värre och det drar sig upp i låren också känns det som och när jag funderade på det igår kväll kom jag fram till denna tes: läkarna tror att det har något med syresättningen av musklerna att göra för att jag får ont och när jag nu har styrketränat på sjukgymnastiken har jag fått mer muskler som ska syresättas och därmed höjs obehaget desto mer muskler jag får. Ingen aning om det är så men en tanke så god som någon. 
Hade jag fått sova med stödstrumporna på mig hade jag gjort det. För ett tag sedan kunde jag vara utan de en dag när jag bara låg i soffan men även om jag bara ligger idag blir det obekvämt i vaderna.