När jag kom till sjukgymnastiken idag var det mörkt och tomt i omklädningsrummet, lika ödsligt var det i cykelrummet så jag tryckte på lite schlagerfavoriter som var laddat i cd-spelaren och cyklade tio minuter helt ensam. 
I styrketräningsalen var det några som rehabiliterade sina skadade korsband men ingen från "min" måndagsgrupp. Det blev en lång träning idag på grund av att jag var tvungen att sitta och vila ganska mycket mellan övningarna. Mot slutet kom sjukgymnasten och tittade till mig och när jag sa att jag var ensam sa hon att henne jag tränar tillsammans med som också väntar är inlagd så det är inte konstigt att hon inte är och tränar. Jag frågade om hon trodde det var ok om jag gick upp och hälsade på henne och det var inga problem så efter träningen gick jag upp och pratade med henne en stund. 

När jag kom ut från sjukhuset igen sen stod ambulansen uppbackad vid den utgången jag kom och då fick jag en tanke om att transplantationcentrum hade ringt till de och sagt att de ska hämta mig där. Jag tittade genast på mobilen men den var givetvis tom. Sannolikheten att det skulle vara så finns ju egentligen inte men ändå slår just den tanken mig. För det första ska de ringa till mig och jag ska inte höra telefonen, det ska vara så bråttom att de ska ringa till ambulansen och de ska av någon outgrundlig anledning veta att jag är på sjukgymnastiken. Men ändå, kan Sverige vända 0-4 till 4-4 borta mot Tyskland i VM-kval kan ALLT hända. 

Jag tänkte lite mer på det här koordinatorn sa att hon tror att jag inte kommer behöva vänta så länge till och kom fram till följande: jag tror att de inte gör några nya utredningar nu under jul och nyår och därmed kommer det inte in några nya högprioriterade patienter på listan. Trettondagen ligger på en tisdag och de brukar göra sina utredningar tis-ons-torsd så enligt mina kalkyler börjar de veckan efter och därmed kommer det in nya patienter på listan 15 januari. Har jag inte blivit opererad innan dess är jag rädd att jag blir tvungen att vänta ännu längre på grund av att de fått in några högprioriterade patienter igen. 
Har inga belägg för detta utan det är helt mina egna tankar. 

Tottenham tig en turlig seger mot Watford idag. Med två minuter kvar har de en boll på mållinjen och anfallet efter gör Tottenham 1-2 ur misstänkt offsideläge. Ska försöka komma ihåg den här matchen när turen vänder sig till otur istället. Oavgjort hade varit mer rättvist också men likväl trillade tre poäng in på kontot. Skönt! Det är så jäkla nervöst att titta på de! 
En resa till London och titta på de live är en sak som står på "att göra-listan" sen. Har varit över två gånger tidigare och fått se två 1-1-matcher, mot Leeds och Chelsea. Vid Chelsea-matchen förlovade Monica och jag oss på white hart lanes läktare. ❤️