Efter att ha väckts ur en god natts sömn vid kl 4:30 för att få antibiotika och lämna blodprover somnade jag om igen och sammanlagt blev det många timmars sömn. 

Efter frukost loggade jag in på 1177 och kollade mina provsvar och såg att CRP stigit till 123 medan lever och gallprover låg på samma nivåer som då jag kom in. 

Jag såg även en tidigare notering från Sahlgrenska där det stod att de hittat en atypi på ett borstprov som togs på senaste ERCP:n och att det skickats på FISH-analys. 

Det gick ju inte att låta bli att googla på! 
Svaren jag fick var att det är en avvikelse från det normala som har skickats på en analys för att utesluta en tumör. Det måste frågas om vid ronden. 

Jag väntade på ronden, och väntade, och väntade, när lunchen var uppäten kom sköterskan och sa att jag skulle flyttas till min vanliga avdelning och att läkaren sagt att jag inte får åka hem idag. Jaha. 

Så jag packade ihop mina grejer och Amanda hjälpte mig bära så gick vi dit och i hissen träffade vi min läkare som sa att han kommer in till mig snart. 

Han sa att han hört jag mår bättre och är sugen på att få åka hem men han vågar inte släppa hem mig. De har hittat en bakterie i blodet denna gång också men det är en helt annan bakterie. Denna finns normalt på huden så i 9 fall av 10 räknas detta som fel i provtagningen, kontimenation(?), men han vågar inte chansa att avbryta antibiotikabehandlingen nu utan behåller mig en natt till med intravenös bred antibiotika medan biomedicinska analytikerna tar reda på vilken slags antibiotika jag ska äta sen. Att CRP:n stigit så mycket hjälpte inte min önskan att få åka hem. 

Så istället för att sitta hemma i soffan med gulblå tröja på får jag sitta i dagrummet med landstingets kläder. 

Heja Sverige!!!! ⚽️⚽️⚽️

Imorgon räknar jag kallt med att få åka hem. 
Blir att ta på Tottenhamtröjan med Kane på ryggen istället för den gulblå.