Min ordinarie läkare gick ronden som det var sagt och när han (äntligen) kom till den avdelning jag låg på sa han att det inte fanns någon anledning för mig att vara kvar på sjukhuset. 
CRP hade sjunkit till drygt 20 från 52 och jag varit feberfri två dagar och jag känner mig ok. 

De har gett mig ett starkt och brett antibiotika och jag ska fortsätta med de två sorterna jag "brukar" äta. Denna gång i bara en vecka. 

Han sa också att han känner hopp i och med att mina levervärden har fortsatt nedåt och nu är de båda levervärdena ALAT och ASAT inom normalgränserna och gallproverna ALP och GT är inte där riktigt men med en stent isatt den 16:e januari hoppas han de också ska komma dit.

Jag väntar lite med att kunna känna samma hoppfullhet tills jag klarar några veckor i rad utan feber, höjda levervärden, pigg känsla i kroppen. Då kan jag nog börja tro och hoppas att det ska bli bra till slut. 

Nu önskar jag er ett väldigt gott nytt år!!! 

Hoppas att ert 2018 uppfyller era drömmar och mål! ❤️