Det gick ganska bra att jobba den gågna veckan, bättre än jag befarade men ej heller så bra som jag hoppats. Jag hade förvisso inte så mycket energi över när jag kom hem men det hade jag inte räknat med. 

Amanda har tagit hand om det mesta här hemma med alla hushållssysslor så vi har kunnat växla upp en växel i taget för nu börjar barnen skolan så nu blir det till att göra sysslorna här hemma. Tack Amanda, du är bäst. 

Isak har legat med feber och förkylning så han har varit i sängen mest hela tiden och i fredags och igår började jag och Amanda också snörvla. Än så länge slipper vi feber i alla fall. Monica håller sig frisk. ✊🏼 Jag kan inte skylla denna förkylning på jobbet utan tror Isaks virus kommit in i mitt system också.  

Jag tog de sista antibiotikatabletterna idag, för denna gången... Tre veckor klara. Återstår att se hur länge det dröjer denna gång innan infektionen kommer. 2,5-3 veckor var det i somras. 25-26 i både maj, juni och juli blev det feber med inläggning som följd och en veckas antibiotika. 

Ska bli intressant att se vad som händer med magen nu, om det varit/är antibiotikan som gjort att jag varit tvungen att gå på toa några extra gånger per dag eller om det är chrons som gör det. De kommande dagarna lär väl visa det. 

På onsdag ska jag lämna blodprov inför magnetkameraundersökningen då de vill ha ett kreatininprov som är nytaget. Sedan är det dags att åka in i tunneln nästa tisdag och läkarbesök den 11 september. Har skrivit en lista på frågor till läkaren som jag hoppas kunna få svar på  

Kommande vecka hoppas jag förkylningen släpper snabbt och att jag börjar känna en uppåtgående trend med energinivån i kroppen.