Jag glömde skriva två saker från läkarbesöket igår. Det ena var att jag kan sluta med innohepsprutorna fastän jag jag har kvar min APC-resistens. Jag är tvungen att fortsätta med trombylen dock. Inga problem, bara jag slipper sticka mig själv varje dag. 

Det andra var att vi kom överens om att jag jobbar 25% två veckor in i maj också för att sedan gå upp till 50%. Det borde jag klara för det känns jättebra på jobbet. Pratade med en kollega idag om just detta. Jag tycker mig ha mer energi när jag går hem än vad jag har när jag kommer till jobbet. 

Jag cyklade till Hansa city idag (ca 6km) för att sedan ta bussen över till Färjestaden och jobbet. Det var jobbigt i motvinden och jag borde haft vatten med mig för jag var tvungen att svänga förbi Ikea och dricka lite. 
Monica hämtade mig på jobbet så hämtade vi cykeln med bilen.