Jag vill börja med att önska er alla en riktigt god jul! 

Förra året var Monica och jag på Sahlgrenska medan barnen var på Öland men i år firar vi tillsammans och det är härligt. 

Om jag ska skriva lite om det som hänt sedan i torsdags, när jag skrev senast, så är det nu bestämt att biopsin blir i Kalmar och att den ska göras innan jag åker till Göteborg för ERC den 16 januari så biopsin är analyserad när jag är där. Den kommer göras efter nyår har jag förstått. 
Detta efter att Sahlgrenska ringde till mig i torsdags och sa åt mig att ringa till mag o tarm och be de ligga på lite så det skulle hinnas med. Så det blev till att ringa en gång till i fredags. 

Angående febern så kom den tillbaka i torsdags eftermiddag igen men jag sov många timmar mellan torsdag och fredag och sedan har den hållit sig borta. 

När jag loggade in på 1177 för att kolla om de skrivit något om proverna jag lämnade i onsdags så stod det att leverproverna nästan normaliserats och det är ju topppen. Bara att hoppas de håller sig där nu... 
Det stod också ett konstigt ord följt av 74 så jag googlade vad det betydde och fick fram att det var njurfunktionen som var på 74. Efter att ha läst på fler sidor förstod jag att jurfunktionen mäts i någon form av %-sats av maximal och att mina njurar ligger på 74% funktion. Det stod också att njurfunktionen försämras lite med åren och att 74% motsvarar ca 50 års ålder så lite mindre funktion än vad jag ska ha men med tanke på transplantation och alla mediciner efter det kan väl inge detta vara något alarmerande. Men kan inte låta bli att tycka det är jobbigt att det kommer en sak till nu. Tillkommit tre småsaker bara de senaste veckorna, början till dåliga lårbenshalsar, högt kolesterol och nu lite försämrad njurfunktion med tanke på min ålder. 

Nu ska jag fira jul och nyår utan några oförutsedda sjukdomar eller annat strul. Ska bara lämna ett blodprov i mellandagarna och sedan ska jag få ett mycket lugnare 2018 då kroppen och levern blir kompisar på riktigt och jag återhämtar mig fullt ut och blir pigg och energifylld! ✊🏼✊🏼

Det sägs att det kan ta ett år innan allt hittar sin plats och funktion, jag kanske är en av de? 

Så återigen vill jag önska er en riktigt GOD JUL! 🎅🏼🎅🏼🌲🌲