Igår kväll tog jag helt slut och jag sov en timma mellan sex och sju när det enligt planerna var dags att göra dagens smörgåstårta till nyårsfirandet. Nu blev det Monica som fick göra allt själv istället. Jag var vaken några timmar sen kom en sprängande huvudvärk och jag skyndade mig i säng och sov sedan drygt tio timmar. När jag vaknade kändes kroppen tung igen men ändå lite bättre än igår. Jag har i alla fall hjälpt till lite med förberedelserna här hemma inför kvällen men Monica är loket som drar. Vi får färre gäster än normalt i år men det blir nog "bra" firande ändå. 
Monica har garnerat vår nyårs-smörgåstårta väldigt fint med MOD på. 
 

Nu stänger vi 2015 som jag sammanfattar med ordet VÄNTAN och hoppas att 2016 kan sammanfattas TACKSAMHET och GLÄDJE. 

Gott nytt år önskar jag er alla!!!