CRP sjönk inte tillräckligt till igår för att jag skulle få åka hem och det var nog anldrig aktuellt heller för jag var tvungen att förhandla med läkaren för att få åka hem idag. Han ville ha mig kvar tills åtminstone imorgon. Men efter eftermiddagens antibiotika får jag åka hem om värdena ser bra ut. 

Sköterskan sa idag att crp sjunkit ytterligare men är tvungen att vänta på läkaren innan det bestäms om hemgång eller inte men han tror det. 

Natten till idag var väldigt jobbig, inte bara här på rummet utan även på avdelningen. Securitas fick komma upp och hjälpa till. Sömnen har inte varit den bästa de senaste två nätterna. Detta måste vara en tuff avdelning att jobba på och inte den mest avslappnande att ligga på heller. 

Det ska bli skönt att komma hem och ikväll få lägga mig i min egen säng i lugn och ro tillsammans med Monica.