Redan i början av februari var Isak först ut i familjen att drabbas av årets influensa. Tio dagar senare var han tillräckligt pigg att gå till skolan igen. 
När Isak blev piggare var det Monicas (o)tur att få viruset i kroppen och nu, tolv dagar senare är hon fortfarande dålig med feber som kommer och går, hosta och förkyld. 
I början av denna vecka blev Amanda också sjuk, även om hon också haft feber och hosta så är det värst med hennes hals. 

Jag hade lite feber en dag men varit förkyld en vecka och trodde igår att det var över men i natt fick jag ont i halsen och varit rejält täppt i näsan idag. Kanske tur att jag slutade med en av de immundämpande medicinerna när jag gjorde så mitt immunförsvar är lite starkare så det klarar stå emot influensaviruset så bra som jag ändå gör. 

Annars tycker jag att den senaste tidens fina trend fortsatt. Tex så plockade jag i ordning i köksskåpen igår och rensade och slängde mycket av det som ligger i skåpen utan att användas. 

I fredags jobbade jag halvtid för första gången sedan de två veckorna i somras och det kändes bra. Hoppas det fortsätter så men jag blir lite orolig och nervös för att förkylningen ska göra det för jobbigt. 

På torsdag är det egentligen dags för men läkaren sa ungefär två veckor så jag väntar till nästa måndag istället. Det är lättare att komma ihåg... 

Nu vill jag gärna att hela familjen ska få bli friska och få vara så länge. Jag är trött på att när jag äntligen känner mig piggare så blir någon annan i familjen sjuk.