I går kom Isak hem från skolan efter att ha påvisat starka bevis på magsjuka... 
Han visade inte det fler gånger när kommit hem men vi ska hålla barnen hemma 48 timmar efter sista starka beviset på magsjuka så han är hemma idag också. Han är pigg och kry idag och det är skönt. 
Jag ringde till sjukgymnastiken igår och frågade om det inte var bättre att jag skippade träningen idag med tanke på eventuell smittorisk. De tyckte det var onödigt att jag kom och riskerade smitta ner andra patienter. Jag har städat lite här hemma idag istället, det får räknas som träning idag. 

nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, har inte haft några vidare funderingar vare sig igår eller idag. 
Har tittat på tv-serien Luther på Netflix den senaste veckan och har de sista två avsnitten kvar, sedan får jag väl hitta något nytt att titta på. 

Har ni några förslag får ni gärna skriva de i kommentarerna. 

Trevlig helg på er alla!❤️