Natten var väldigt bra med många timmars sömn och jag vaknade mycket piggare än igår. 
Värdena har vänt tillbaka också så antibiotikan har gjort sitt jobb. 
Läkaren sa att han tolkar detta som ytterligare en kolangit och att jag upplever denna och förra som värre än tidigare som en slump. Visst kan denna ha varit lite tuffare då den påverkade leverproverna då inte alls tidigare gjort det sa läkaren idag. Angående cystan i levern fick jag en lugnande kommentar igår att de absolut inte behöver vara någon fara och det bekräftade läkaren idag. På min fråga om den kommer försvinna eller om den kommer finnas kvar sa han att cystor med största sannolikhet kommer för att stanna men det är inget som påverkar funktionen och därmed inget att oroa sig för. För första gången de såg den var på den MR som gjordes i november sa han idag. 
Det blir hemgång antingen imorgon eller på tisdag. Att jag mådde bra idag spelade ingen roll, måste få min intravenösa antibiotika klart innan de kan släppa hem mig. 
Maten här är verkligen inget vidare, Sodexo som för maten och lagt den i plastlådor som de värmer i micron här på avdelningen och lägger upp på en tallrik genom att öppna botten på plastlåda. 

Det var tveksamt om jag skulle hinna träna så pass att jag skulle kunna vara med i Vasaloppet 30 (kortvasan) men denna kolangit tog död på alla förhoppningar om det. Får återigen hoppas på nästa år... För varje besvikelse blir tvivlet större på att det någonsin kommer bli av. Jag blir ju (som alla andra) bara äldre och äldre. 
Det skulle ju vara fantastiskt att få glida under målportalen en gång till.