Igår morse lämnade jag veckans prover och senare på eftermiddagen kom de där välkända ilningarna igen. 


De senaste gångerna har den stannat på 38,6 och när den nått dit igår tog jag panodil. Det brukar inte vara någon idé att ta den innan febern slutat öka för då hjälper den inte ändå. Igår blev det ett sådant exempel till då febern fortsatte upp till 39,6. 

Då ringde jag till avdelningen och rådfrågade och de sa att jag skulle komma in om febern inte vänt närmaste timman och att jag skulle ringa till 1177. Efter att ha suttit i kö LÄNGE på 1177 sa sköterskan där att jag skulle åka in med en gång. 

Så det blev till att packa väskan och be Monica skjutsa in mig till sjukhuset. 

Det blev som vanligt, inläggning och antibiotika intravenöst var 8:e timma. 

Mina levervärden har fortsatt att förbättras och idag var tom ett av de inom normalgränsen. Så där finns ingen förklaring till febern. Jag har inga som helst symptom på någon influensa eller förkylning heller. Sköterskan sa att läkaren sagt att detta är typiskt för mig, hög feber utan någon egentlig anledning. 

Snabbsänkan, CRP, hade stigit lite, till 25. 

Jag vaknade med 38,8 idag men nu på eftermiddagen har febern försvunnit. Skönt. 

Om jag förstått rätt så blir det intravenös antibiotika imorgon också för att sedan skriva ut mig och jag får ta resten i tablettform. 

Det får jag väl reda på imorgon.

Jag vilar vidare på sjukhuset.