Telefonen ringde i förmiddags och displayen visade att det var sjukhuset som ringde. 
Jag hann bli lite nervös innan jag svarade men när jag hörde det var sköterskan istället för läkaren i andra sidan luren blev jag lugnare. 
Hon sa att min läkare är ledig denna veckan men att han lämnat meddelande om att sköterskan skulle ringa till mig och boka in en tid för att ge mig järn i dropp. 

Hon sa att svaren på alla de specialprover som togs var bra förutom den järnbrist jag tydligen har. Skönt!!! Då räknar vi bort allt hemskt som cancer osv. 👍

Den energilöshet jag upplever kan förklaras med järnbristen och det avhjälps lätt. Jag trodde jag skulle få äta mer tabletter men de går kanske inte ihop med alla de andra jag redan äter så därför blir det i droppform. Det var mina spekulationer, jag frågade inte om några siffror så jag vet inte hur lågt mitt järnvärde är. Får fråga imorgon då jag ska dit och få en påse järn. Då kanske jag också blir en ironman imorgon... 😀😉 utan att behöva simma, cykla och springa. 

Jag känner en stor lättnad och tillförsikt för framtiden efter detta samtal. Tänk nu om de hittat anledningen till mina febertoppar i och med bakterieinfektion i levern som avhjälps med antibiotikan och om min energilöshet kommer sig av järnbrist som är borta efter en påse järn imorgon som tar ca en timma att få in i kroppen, då borde mina sjukdagar snart vara slut. ✊🏼✊🏼

Något om anledningen till järnbristen frågade jag inte om men det får jag ta imorgon också. Jag har ingen aning men hoppas det bara är något tillfälligt. 

Sedan vill jag tacka igen för era kommentarer efter inlägget om min omläggning av strategi. Fick några långa härliga kommentarer som värmer mycket!

Vad skönt detta var! 
Nu ser jag mycket ljusare på framtiden igen, hoppet om friskhetens tid är tillbaka!