Jag skulle kunna kopiera gårdagens inlägg för jag känner mig precis likadan i kroppen som igår. 

Fick en påminnelse från landstinget om att det är dags att träna igen imorgon och jag hade gärna hoppat över det den här gången men det är väl bara att bita ihop och köra på. Doktorns order är väl bara till att lyda. Det är synd att jag inte är lika duktig på att lyda ordern att gå ner i vikt, jag är nästan tillbaka på den vikt jag hade när jag gick med i Viktväktarna igen men känner verkligen inte någon motivation för att ta tag i det igen. Det får bli en senare fråga. Jag står fast vid att, när jag blir upprioriterad på listan eller efter nyår så kan det vara dags att ta tag i det igen. Nu känns det bara så meningslöst att avstå det som ger lite njutning, om det så är bara för en liten stund. När jag inte orkar göra några roliga saker så tycker jag att jag åtminstone får äta det jag tycker är gott! 

Fick tag på viasat igår och nu är sportkanalerna säkrade för nästkommande säsong i premier League med stora förhoppningar på att mitt kära Tottenham ska vara med och slåss om de fyra första platserna som ger en biljett till nästa års Champions League. Jag tror däremot inte vi är tillräckligt bra att vinna ligan men en tredje eller fjärdeplats och en vinst i någon av de tre cuperna hoppas jag på.
Men det blir väl som vanligt med spurs, bra med till februari, mars lagom då att man börjar hoppas och tro på framgångar kommer formsvackan och förhoppningarna grusas som vanligt. 

Det blir annorlunda i år.... 😉