Jag ringde till koordinatorn idag igen och nu var hon på plats. Jag sa att mitt blodsocker låg bra och det blev hon lättad över för det verkade som om det hade varit högt skulle det inneburit problem och säkert förlängd väntan med utredning för det. Skönt att slippa det. Hon hade också fått in resultaten från ultraljudet och sa att det stod att de nästa gång ska göra en magnetröntgen istället då det är lättare att se. Hon trodde jag hade sagt till de på röntgen för hon hade nästan fått svaret innan bläcket hade torkat. 
De har transplanterat fyra stycken senaste veckan men ingen med 0-blod. Hon har pratat med doktorn inför nästa prioriteringsmöte om mig och min långa väntetid. Vi får väl se om hennes lobbyism räcker. 

Jag passade på att fråga om min träningskompis men hon fick inte säga något men jag tolkade ändå det hon sa som om att det gått bra med operationen i alla fall men att det återstår mycket jobb och att det svänger mycket upp och ner. 

Isak är fortfarande sjuk och efter att ha varit feberfri igårkväll så hade han 38 grader idag på morgonen igen. Detta innebär att han missar alla sina föreställningar denna vecka. 😢 Nu har han bara en kvar, söndagens extraföreställning. Dessa jävla sjukdomar! 

Efter att ha sovit dåligt i natt och Isaks fortsatta sjukdom är jag på riktigt tjurigt humör idag och irritationen sprutar ur öronen på mig. 

😝😝😠😠☹️☹️😞😞