Dessa saker fick läkaren och jag igenom idag:
* Värdena har gått upp lite igen, särskilt Gallproverna men jämfört med var de legat på tidigare är inte detta något att hetsa upp sig för eller något som leder till någon åtgärd. 

*Det räcker att jag lämnar blodprov en gång i månaden i fortsättningen, jag har lämnat exceptionellt många blodprov. Men det har ju behövts också. 

*Trots att blodfetterna ligger inom normalvärdena vill han att jag ska börja med en blodfettsänkande medicin. Jag ska ta 10mg och normaldosen är enligt honom 40mg så det är en liten dos jag ska äta. Jag antar att de vill få bort så mycket fett från levern som möjligt, därav denna medicin. 

*Sjukskriviningen fortsätter ligga på 50% en månad till så jag kommer igång med träningen. Jag ska föra träningsdagbok. 

*Min sjukgymnast ska ringa till mig så ska vi antingen bestämma när vi kan träffas eller lägger vi upp hur jag ska göra för att komma igång med träningen nu i början. 

*Läkaren ska kolla upp så det finns en specialistvårdsremiss så jag får åka tåg till Göteborg när det blir dags för ERCP. 

*Till sommaren är det dags för en ny koloskopi. Han nämnde det när vi gick igenom proverna då mitt järnvärde återigen var lågt. Dock inte blodvärdet. 

*Att jag fick ett bakslag efter förra veckans skidor tyckte hsn inte var konstigt, åka 7,5 km skidor totalt otränad borde leda till bakslag. Han trodde sänkans höjning (21) berodde på det också, den lilla feber jag fick på kvällen. 

*Det onda jag fick i magen igår tog jag upp men han tog ingen notis om det och sa inte mer om det och jag glömde bort det i allt annat. 

*Han tog blodtrycket på mig och det var bra. 

Det var nog allt tror jag. Nu är det bara att vänta på att sjukgymnasten ska ringa så jag vet hur och när jag ska börja träna igen. 
Hoppade lite hopprep med barnen på jobbet idag, de tyckte jag hoppade snabbt i alla fall. Inte länge dock. 😉🤔