Idag gjorde jag en nu magnetkameraundersökning på karolinska i Huddinge. På tredje försöket lyckades sköterskan sätta nålen på mig. Hon brukade nog lyckas på första försöket för jobbar nästan förtvivlad då hon tyckte hon plågade mig i onödan. Ett glas med  ananasjuice bjöd de på idag också, det gör tydligen så att reflektionen från magsäcken blir mindre sa sköterskan. Hon förvarnade mig på att undersökningen skulle ta ca 1 timma och 20 minuter och det gjorde den också. När de spände fast mig på britsen lät de mig ha min vänstra arm lös. 
När de satte igång maskinen var det bara till att lyssna på instruktionerna hur jag skulle andas. Jag somnade nog bara en gång men det var precis innan de skulle spruta in kontrasten så när jag höll andan när de bilderna togs orkade jag inte hålla andan hela bildserien men hon kollade bilderna och de såg tydligen bra ut. 
Tidigare i undersökningen skrämde hon mig när hon efter en handfull bildserier frågar via mikrofonen om jag blivit opererad i levern efter min transplantation. Genast tänker jag att hon sett något på bilderna men jag hinner knappt tänka klart den tanken förrän hon säger att det inte beror på något hon sett utan vad hon läste på remissen. Där stod tydligen att jag opererat mig och jag hade inte skrivit något om det på det frågeformulär jag fick fylla in inför undersökningen. Det enda jag gjort var att de fick öppna upp mig dagen efter transplantationen för att fixa till proppen. Hon nöjde sig med det svaret så vi körde vidare. 
Jag bestämde mig för att fråga henne igen om det verkligen var så som hon sa men hann inte för hon sa det direkt hon kopplat loss mig. 
Då jag har läkartid redan på tisdag är det inte säkert att bilderna hinner granskas tills dess men jag hoppas det. Jag fick också veta att de njurprover jag tog 5 november var bra, hon frågade om jag hade njurproblem, då svarade jag att jag gjorde tester men inte fått svar så antar de var bra och då sa hon att det stämmer. 

Ska bli intressant att höra hur dagens bilder ser ut jämfört med de som togs i somras. Om det är någon skillnad alls. Syns inflammationen de såg på biopsin också på en magnerkamera? 

Jag håller tummarna att de hinner granska bilderna tills på tisdag. 
💕❤️