Den gågna arbetsveckan har varit jobbig för mig för jag har haft lite feber tisdag, onsdag och torsdag. Den har legat mellan 37,8-38,1 dessa dagar. Som tur är har alvedon/panodil/pamol hjälpt och jag har även sovit bra och mycket. Jag har lagt mig tidigt om kvällarna och somnat direkt. 

I onsdags tror jag det var, kan varit i tisdags, ringde jag till mag o tarm och berättade att jag hade feber igen efter att ha varit inne i påskhelgen. De ville ha nya prover så jag åkte in och lämnade men hörde inget mer. 

Då blev jag ännu mer tjurig och tänkte att det måste väl varit bra svar. Det stod inget på 1177 heller så lite misstänksam blev jag att ingen tittat på svaren, det var bara en av tre läkare på mag o tarm denna vecka också. 

Igår ringde jag och frågade om svaren och det var i hem dom tittat på de och CRP hade sjunkit från 50 till 35 men både lever och Gallproverna hade stigit lite. Inget alarmerande men alp var nu uppe över 4 och ALAT över 2. 
Jag känner mig lite piggare idag än tidigare i veckan och det är skönt att känna. 

Idag blir det en lugn dag framför tv:n då det är tre högkaratiga fotbollsmatcher. Nu först Liverpoolderbyt mellan Everton-Liverpool som är väldigt tempofattigt och dålig fotboll, efter det väntar Tottenham mot Stoke och kvällen avrundas med Manchesterderbyt City-United där city har chans att säkra ligatiteln vid seger. 

På måndag ska jag sitta på tåget som rullar iväg kl 5 mot Göteborg för att komma till Sahlgrenska innan lunch för förberedelser inför tisdagens ERC då ett nytt försök ska göras för att sätta in den där stenten. 
Men om det är virus som gör att jag får feber så ofta spelar det ingen roll! 

Trevlig helg på er!