Den senaste veckan har fortsatt i samma spår som dagarna innan. Mitt "nya" tankesätt angående min energinivå har verkligen slagit väl ut. Att vakna på morgonen och kunna känna mig nöjd och pigg med min energinivå istället för att jaga mer och mer energi och känna en frustration att det inte finns mer energi. 

Jag har lyckats släppa alla tankar på träning och annan personlig utveckling och istället ta vara på den jag faktiskt har och göra det bästa av den. 

Kan låta självklart men när jag alltid varit en sådan som velat, och kunnat, utveckla mig är det svårt att inte göra det längre men när jag lyckas mår jag bättre. 

Igår åkte jag, Monica och Amanda (Isak är sjuk) till Linköping för att vara med på ett MOD-event på Saab arena där vi informerade om MODs arbete för att få fler organdonatorer i samband med Linköping HCs hemmamatch mot Malmö i SHL. 
De flesta var där för att titta på ishockey och var inte så sugna på att prata med oss om organdonation. Dock alltid bra att visa upp oss så många ser oss och vet att vi finns. 

Tydligen var vi med på storbildsskärmen med våra blåa tröjor också. 

Veckan som kommer bjuder på ännu ett blodprov på tisdag och läkarbesök på fredag. Har skrivit en lista med frågor till läkaren och en önskan om att börja jobba 50% efter sportlovet. 

Förresten fick jag ett brev från honom i början av veckan där det stod samma sak som jag visste från telefonsamtalet med läkaren i Göteborg.

Ha en härlig vecka så skriver jag efter läkarbesöket igen. Om det inte händer något innan dess... ✊🏼✊🏼