Veckan som gått har bjudit mig på sakta stigande energinivåer i kroppen. Tänker jag tillbaka så tycker jag att min energi räckte längre i fredags än vad den gjorde i måndags, i och för sig jobbade jag bara halvdag i fredags men ändå. I onsdags gick Monica och jag en kort lugn promenad, i torsdags lagade jag mat och i fredags handlade Amanda och jag innan Monica och jag åkte till Mörbylånga och tittade på mina gamla fotbollslag Mörbylånga-Hulterstad. Spelet fick inte mig att bli sugen att börja spela igen. 
Gårdagen blev en vilodag och idag har vi stått på loppis hela dagen. Den där underbara känslan av att vakna pigg och se fram emot dagen infann sig idag. Det var länge sedan men det gör känslan ännu bättre. Jag har nu varit infektionsfri i fyra veckor och antibiotikafri i en vecka, det tar kanske mer på kroppen än vad jag önskar, hoppas och tror. 

Kan bara hoppas att den goda känslan fortsätter! 

På tisdag är det dags att åka in i röret för en ny magnetkameraundersökning, om jag kommer ihåg rätt gjorde jag en i våras men är inte säker. De vill ha nytaget kreatininprov så jag var på sjukhuset i onsdags och lämnade det. Sköterskorna där är så trevliga och duktiga, de kanske upplever att de känner mig nu efter alla gånger jag varit där? 

Vädret är bättre med normala temperaturer, det bidrar säkert också till att energinivån stigit, så det ska bli skönt när hösten kommer på riktigt!