Det gick bra att jobba i fredags även om jag kanske inte gick på fullvarv. Min frånvaro hade varit så lång att jag hade missat väldigt mycket vad de jobbat med och kände mig nästan som en prao. 

När jag kom hem var jag tvungen att lägga mig och sova middag någon timma men kände mig ganska pigg efter den. Igår var det segare igen och det blev en lur igår eftermiddag också då kroppen sa till mig att den ville ha mer vila. Idag tycker jag kroppen är ännu mer seg och trött än tidigare dagar. Hoppades på det omvända men icke. 

Magen håller på att trilskas med dålig aptit och en handfull tarmtömningar per dygn då jag varit tvungen att gå på toa tidigt på morgonen också. Om jag kommer ihåg rätt med veckorna så har jag gått ner fyra kilon de senaste tre veckorna. Jag känner inte alls samma stolthet denna gång vågen visar en sjua först som förra gången för nu har jag inte kämpat för det utan det är sjukdomen som gjort det. 

När jag äter och blir ”mätt” så går det ett tag så är det som om maten växer i magen och magen svullnar upp och illamåendet kommer och ibland gör det även ont. Detta gör att jag äter mindre och slutar äta innan jag blir mätt för att förhindra detta, ändå blir jag inte hungrig på länge. 

Det känns skönt att jag ska till läkaren imorgon och göra en koloskopi på tisdag. Några svar kanske jag kan få i alla fall. 

Det blev ett negativt vinklat inlägg idag tyvärr men hoppas på mer energi kommande dagar och att besöken på sjukhusen kan ge svar.