Imorgon är det så äntligen dags för oss att åka till TC i Göteborg. Vad kan vi förvänta oss ska hända de kommande dagarna? 
Jag vet inte alls mycket om vad som ska hända egentligen men det jag tänker mig är ungefär det här scenariot:
Taxin tar oss i god tid till tåget imorgon bitti och tåget blir lite försenat till Göteborg vilket gör att vi får stressa ut från stationen för att ta en taxi till Sahlgrenska. Från huvudentrén är det en bit att gå till transplantation så det får nog bli att skynda sig där också. 9.45 ska vi vara på plats där men det kan bli tight. 
Då får vi schemat för de kommande dagarna och jag förväntar mig att jag får lämna blodprover och andra undersökningar innan lunch och sedan att jag får träffa och pratar med någon av alla de vi ska träffa de här dagarna. 
Onsdagen förväntar jag mig mycket väntan och mycket prat, antar att jag kommer att få förklara samma sak många gånger. 

Torsdagen räknar jag med fortsätter i samma spår med väntan och pratande och att vi är klara vid tvåtiden och att vi kommer med ett tåg hem på eftermiddagen. 

Eftersom vi kommer att få prata med en "specialist" i taget måste de träffas sedan och komma överens om de tycker jag är tillräckligt sjuk för att en transplantation är motiverad men samtidigt så pass stark att jag klarar den stora operationen och återuppbyggnaden av kroppen. Leverläkaren, sjukgymnasten, dietisten, psykologen, alkoholläkaren, jag kommer inte ihåg om det var fler som vi ska prata med, sedan finns ju alla proverna också som ska motivera till operation. 

Jag räknar med att få svar efter ca en vecka efter påsk för jag tänker att de är lediga under påsken. Svaret jag förväntar mig är att jag blir uppsatt på väntelistan för en transplantation och det motiverar jag med att min livskvalitet är minst sagt usel samt att doktorn sa att de inte kunde göra något åt förträngningarna i gallgångarna vid senaste ERCP:n. Levervärdena har gått upp senaste tiden och smärtan har intensifierats vilket också bidrar till att jag förväntar mig ett positivt besked första halvan av april. 

Vi får väl se hur nära sanningen mina tankar är....