Den 22:a december satte hela familjen sig på ett flygplan som tog oss till Gran Canaria en vecka över jul. Det var första gången vi firade jul på detta sätt och jag tyckte det var jätteskönt att slippa all stress och allt köpande av julklappar. Vi får se om det blir fler gånger. Vi hade i alla fall en härlig vecka tillsammans med mycket sol, vila, mat och dryck. Jag kände en så stor tacksamhet hela veckan att jag kunde vara pigg, gå promenader och delta i aktiviteter. 💕 
Vi kom hem i lördags kväll och när jag vaknade i söndags kände jag mig trött, irriterad och seg och blev besviken för det var inte så jag trodde jsg skulle känna mig efter att ha vilat en vecka. På kvällen kom lite feber och jag fick en förklaring till varför jag kände mig som jag gjorde. Jag hade ingen frossa så jag trodde det var en ”vanlig” virus få jag haft lite ont i halsen också. På natten hade jsg 38,8 men på morgonen var den borta och höll sig undan hela förmiddagen. 
Medan de andra började fixa inför nyårsfirandet började jag frysa igen och nu kom de välkända rysningarna längs ryggraden och jsg bad om tjocka strumpor och extra täcke men än så länge hade jsg ingen feber, ca kl 14. En och en halv timma senare hade den stigit till 39 grader och vi blev tvungna att åka in med mig. Alla följde med på detta tiogångsjubileum. 
 

Innan jag gick ut till bilen tog jag ett kort på dukningen som nu skulle få en gäst färre än vad det var tänkt. 😢

39,7 var tempen inne på akuten där vi blev kvar ca tre timmar innan jag fick ett rum på infektionsavdelningen och resten av familjen kunde åka hem och fortsätta nyårsfirandet. Jag tror det blev infektion eftersom jag varit utomlands och de inte vet säkert om det är något därifrån som jag åkt på men proverna tyder på det gamla vanliga. 

Monica räknade ut att det denna gång blev 40 dagar sedan förra i friktionen och totalt varit sju!! under hela 2018. Alltså bara tre under 2017.

Jag får antibiotika intravenöst i några dagar och får sedan åka hem igen och äta tabletter. Ska be om att bara få en vecka nu för tydligen spelar det ingen roll om jag äter en eller tre veckor, infektionerna kommer ändå. 

Vi har visning av huset på lördag och måndag så dessa dagar hade vi planerat att göra fint där hemma så många vill köpa och det känns pisstråkigt att jag måste ligga här istället för att vara hemma och göra i ordning. Monica skickade precis bilder på hur fint hon gjort i några av rummen i källaren. Jag vill också hjälpa till. 

Jag räknar med att få komma hem på torsdag och då hinner jag köra en runda till tippen och plocka ordning på det sista i alla fall. 

Gott nytt år på er!