Ni som har hängt med bloggen i det en längre tid kanske vet att när de här uppehållen kommer på ett par dagar har humöret och mitt mentala tillstånd svängt igen. De negativa tankarna är tillbaka igen innehållande en oändlig väntan som aldrig kommer att ta slut. Jag tänker att det finns i get att skriva om, allt står bara stilla. Den ena dagen ser precis likadan ut som den föregående och den nästkommande. 
Det är det ändå ingen som vill läsa om eller bryr sig om så varför ska jag skriva då? 
Av statistik, kommentarer och mail vet jag egentligen att ni är ganska många som läser och bryr er men de här dagarna vinner känslorna över förnuftet. 
Just detta har jag pratat mycket med kuratorn om, att inte låta känslorna få för mycket makt över förnuftet, att jag ska veta vilket som är vilket. Jag har i alla fall lärt mig utskilja de, nu ska jag "bara" lära mig att inte låta känslorna vinna över förnuftet. 
Jag lär nog hinna få tid att träna på det.... 😢
När vi i lördags var på ALV blev det mer känslosamt än vad jag trodde det dkulle bli. I Mattisborgen höll de på att repetera en scen som var med förra året också och det kändes verkligen tråkigt och ledsamt att inte Isak får vara med ett år till. Ju längre dagen led och desto tröttare jag blev minskade de känslorna för jag skulle inte ha klarat det på samma sätt som jag gjorde förra året med hemundervisning och körande. Väl hemma sen på kvällen blev jag liggandes på mage för jag hade så hemskt ont i ryggen. Efter att ha fått en massage av Monica på söndagen kändes ryggen bättre och jag har inte varit så trött som befarade dagarna efter heller. 

Deltagandet i gruppen jag tränar med på sjukgymnastiken svänger något oerhört från gång till gång. Idag var vi fyra, vissa gånger har vi varit tio. Nu vet jag med säkerhet att en är för sjuk för att träna och kan ana att en annan också är frånvarande av den anledningen men att så många är borta så mycket tycker jag är konstigt. Tar de inte doktorns rekomendationer på allvar eller tror de inte att det hjälper? 

Efter att ha ätit alldeles för mycket innan träningen idag tyckte jag det var tungt och lite tråkigt. Hade ingen att prata med... 😉
Vi får väl se när nästa inlägg kommer, när förnuftet vinner nästa gång. 

16 dagar kvar till fotbolls-EM. 
Det börjar ryktas om att det är klart att Tottenham ska spela sina matcher i Champions League kommande säsong på wembley och att säsongen 2017/18 alla sina hemmamatcher på samma arena medan den nya ordinarie hemmaarenan byggs klart. 
Arbetet är redan i full gång och till kommande säsong minskas kapaciteten med 4000 platser. 
 
När jag la mig för att skriva idag visste jag inte alls vad jag skulle skriva om men det blev lite i alla fall.