Allt försvann! 😡😡

Jag skrev nyss men allt försvann nĂ€r jag skulle publicera sĂ„ jag för ett nytt försök men lĂ€r inte bli lika lĂ„ngt. 

VĂ€rdena var i stort sett oförĂ€ndrade frĂ„n igĂ„r. NĂ„gra tiondelar upp nĂ„gonstans och tiondelar ner pĂ„ andra. 

Jag frĂ„gade sköterskan om röntgenbilderna och hon svarade att det inte finns nĂ„gra cystor eller varbölder i levern och det Ă€r ju skönt men att de dör flĂ€ckarna nog finns kvar. Jag fĂ„r mer information av lĂ€karen imorgon. 

Jag fick Ă„ka hem idag ocksĂ„ men ska vara tillbaka 7:30 imorgon dĂ„ proverna ska tas innan morgonmedicinen. 

Hon skrev ut de senaste provresultaten och jag redogjorde de i det inlĂ€gg som försvann och gör ett nytt försök hĂ€r. Jag skriver de vĂ€rden jag hade i fredags men jĂ€mför med lite olika datum. 
Mycket siffror blir det och grĂ€nsvĂ€rdena Ă€r de inom parentes. 
ALAT: (<1,1) 7,4, den 21/8 hade jag 0,94
ASAT:(0,25-0,75) 5,5   7/8: 0,64
ALP:(0,6-0,8) 6,3.        21/8: 2,2
GT:(0,2-1,9) 24.           21/8: 2,7

Det Ă€r dessa fyra levervĂ€rden som min lĂ€kare brukar nĂ€mna som de viktigaste, det finns nĂ„gra till. Som ni ser har jag legat inom normalgrĂ€nsen pĂ„ tvĂ„ av fyra sĂ„ sent som för en mĂ„nad sedan och den markanta ökningen har kommit senaste tvĂ„ veckorna. 

CRP:t (<5) lĂ„g som lĂ€gst efter tre veckors antibiotika pĂ„ 7 men stigit till 18 vilket inte Ă€r sĂ„ mycket egentligen. Den lĂ„g pĂ„ 74 den 9/7. 
NĂ€r jag jĂ€mför dessa provresultat med trĂ€ningen ser jag ingen klar korrelation sĂ„ kanske beror inte de höjda vĂ€rdena pĂ„ trĂ€ningen Ă€ndĂ„. Kanske har lĂ€karen rĂ€tt... 

Jag glömde skriva en sak som hĂ€nde igĂ„r nĂ€r jag stod och vĂ€ntade pĂ„ lunchen. Framför mig stod en Ă€ldre dam som vĂ€nde sig om och slĂ€ngde en snabb blick pĂ„ vem som stod bakom henne. Efter att ha varit pĂ„ vĂ€g att vĂ€nda sig tillbaka framĂ„t svĂ€ngde hela hon runt och tittade en gĂ„ng till. Hon sa dĂ„ att hon trodde det var jultomten som stod bakom henne! 
Jag hade min röda fleecekofta pĂ„ mig med min vita tottehamtröja under sĂ„ hon sĂ„g en tomte med vitt skĂ€gg. 
Jag har ju rÀtt kroppsbyggnad ocksÄ...
TyvĂ€rr hade jag inga klappar att dela ut. 

Den mentala dipp jag var rĂ€dd för skulle komma har Ă€n sĂ„ lĂ€nge uteblivit och det Ă€r jag tacksam för men det har nog Ă€ndĂ„ tagit pĂ„ mig för igĂ„r gick jag och lade mig kl 22 och somnade direkt och sov till kl 7:30 idag. 
Min plan idag var att klippa grĂ€set men det blev inte av, orkade inte uppbĂ„da den energin. Det fĂ„r bli en annan dag, enligt SMHI ska det bli bĂ€ttre vĂ€der kommande dagar. 

Nu Àr det bara att avvakta och se vad lÀkaren sÀger imorgon men jag rÀknar kallt med att kunna komma till en inplanerad lunch imorgon.

Jag vet inte om detta var allt jag skrev innan men det fĂ„r duga! 
Jag skriver imorgon ocksĂ„. Om det inte försvinner för dĂ„ fĂ„r ni vĂ€nta en dag till.