Det är länge sedan jag skrev något nu och det beror på att det inte funnits något att skriva. Jag har inte känt mig piggare eller sämre än tidigare och att skriva att allt är samma är inte längre meningsfullt. 

I onsdags när Isak och jag klippte häcken kom jag på en sak som vi pratade om. Det var det att rollerna är ombytta från när vi flyttade till huset här i Lindsdal för 17 år sedan. Då var det farsan som ville ha paus och vila när vi höll på med att ta bort den tallhäck som tidigare boende här hade. Jag ville köra på och bli färdig för jag hade energin medan farsan behövde vila. Nu var det precis tvärtom, jag behövde vila medan Isak gärna hade fortsatt när vi klippte häcken vi planterat på exakt samma ställe där den där tallhäcken stod för 17 år sedan. 
Skillnaden då mot nu är att jag är 10 år yngre än vad farsan var när rollerna var ombytta. Det känns lite sorgligt. Isak är 15 och jag var 25, farsan var 53 och jag är 42. 

I fredags kväll, när det var ca 25 grader ute började jag frysa igen och mycket riktigt så började febern komma sakta men säkert. 
Det blev i hem frossa denna gång så jag tog alvedon och efter drygt en timma så sjönk den tillbaka igen. På lördagsmorgonen var kroppstemperaturen bara några tiondelar högre än min normala temperatur. Jag sover nere i källaren nu när det är så varmt så värmen påverkar inte min temp. 

Idag ringde jag till mag o tarm och meddelade och fick reda på att mina salter, natrium och kalium, ligger lågt och har gjort det ett tag så sköterskan sa åt mig att få i mig mer salt, särskilt nu när det är så varmt och jag kan svettas ut en del också. Hon skrev ett meddelande till min läkare om febern. 

En tanke slog mig idag, jag kanske ska anmäla till arbetsgivaren att jag fick feber så det blir en sjukdag istället för semester. Inte för att jag måste spara på semesterdagar utan mer för att om jag behöver söka ett nytt högriskskydd nästa år. Då kan det vara till fördel om all sjukdom är registrerad. 
Får se hur jag gör. 

Det är fortfarande ingen träning i sikte för mig, kroppen är absolut inte redo för det och jag börjar förlika mig med att min träningstid är över och jag är nöjd och oändligt tacksam om det skulle bli så att jag klarar av att jobba heltid och vara fullt delaktig i familjen. 
Det är det som är viktigast. ❤️

Fortsatt trevlig sommar!