Det var dags för att besöka min doktor idag och det han meddelade var att de vävnadsprover han tog i tjocktarmen såg bra ut, inga cellförändringar eller aktiv inflammation i tarmen. Skönt. Blodproverna var som innan, lite förhöjda men stabila. 

Han sa även att det är viktigt att ha kontakt med sjukgymnast och dietist. Han tycker det är viktigt att jag går ner i vikt. Han föreslog till och med att jag ska banta men jag tror mer på dietisten i Göteborg som säger att jag inte ska banta så jag lyssnar på henne. Fortsätter kämpa mot sötsuget. 

Redan igår kväll började jag få ont i magen och idag är det ännu värre och när jag berättade det för doktorn var han inte särskilt intresserad. Han kände lite på magen men sa inget annat än att jag kan ha ont av sjukdomen. Jag förklarade då att idag gör det mer ont mitt fram på magen, inte till höger, men det gjorde inte hans intresse större. 

Så här ont som jag haft idag vet jag inte om jag haft tidigare, inte så här länge i alla fall. 
Jag bet ihop på sjukgymnastiken och tig det lugnare än de två senaste passen. 

En negativ sak till med att ha så här ont är att kroppen säger till mig att den vill ha energi men magen säger att den inte vill ha något att jobba med. Ska snart testa att äta lite, har inte ätit något sedan elva-halv tolv. 

Länken till bloggen som jag skrev om igår är:
Kalmarfrun.blogspot.se

Gå gärna in där och läs om hennes upplevelser i samband med hennes mans levertransplantation.