Jag försöker som igår att vänta lagom intensivt men det är svårt. Tankarna glider ofta in på transplantationen och tiden efter. En sak som hindrar mig från att tänka på det är när Tottenham spelar, då är jag helt koncentrerad på matchen och nervös för hur det ska gå. Matchen igår spelade de av riktigt bra förutom första 15 minutrarna då Norwich skapade några chanser men sedan kontrollerade spurs matchen helt. Eftersom Tottenham är ett "svänggäng" typ Hammarby i allsvenskan går det inte att slappna av trots en klar 2-0ledning redan i halvtid och stabilt spel redan från start i andra. Inte förrän 3-0 kom i slutet av matchen slappnade jag av och kunde njuta av de sista sekvenserna i matchen. Harry Kane har nu slagit klubbrekord när han gjort 27 mål under ett kalenderår. Det tidigare hade Teddy Sheringham, som jag faktiskt har bjudit på öl en gång i Hässleholm men det är en annan historia... 😉
Imorgon är det dags för spurs att spela igen och denna gång åker de genom London för att spela mot de duktiga nykomlingarna Watford, Elton Johns lag. 

Jag tycker det känns konstigt i huvudet på mig idag, lite snurrig men inte så att jag är yr men någon ny känsla är det i alla fall. Kanske är någon förkylningsbacill som irrat sig vilse och blir omhändertagen av mitt effektiva immunförsvar. Det är säkert borta imorgon då det är dags för sjukgymnastik klockan 09:00. Blir tufft att komma upp så tidigt nu när vi sover länge på morgonen allihopa.