Direkt jag kom idag haffade en sköterska mig och sa att jag fått nytt rum och tilldelades en tvåsal där en äldre dam redan var inkvarterad. Slut på sötebrödsdagarna. 

På ronden idag sa läkaren att de ska prata med Göteborg under dagen och att de tillsammans ska bestämma vad de ska göra för att få bukt med mina levervärden. 

Värdena var i stort sett oförändrade men kanske en liten tendens till något uppåtgående. 

Eftersom de inte vet vad de ska göra och jag mår bra släppte han mig på permis idag också men ska inställa mig på avdelningen igen imorgon 7:30. 

Jag fick trevligt besök på sjukhuset idag och vi pratade bort nästan en hel timma. Det där med lunchdate tycker jag låter bra. 

Monica och jag hade bestämt med Rita att vi skulle äta lunch tillsammans idag så jag traskade in till stan i sakta mak och åt en god lunch med mycket prat. En så lång lunch har jag nog aldrig haft. Det är härligt att se denna stålkvinna vara så pigg och frisk efter dubbla  lungtransplantationer plus levertransplantation. Du är en förebild! 

Efter vår lunch har jag lite ont i magen och mår lite illa men det löser sig nog. Vi för väl se vad proverna visar imorgon... 

Fick mail från en annan levertransplanterad om att hennes välmående och värden påverkas av vad hon äter. Det är något jag ska ha i åtanke. Just nu känns det så men om jag tänker i lite större perspektiv vet jag inte. Får testa mig fram och hålla koll. 

Skriver imorgon när jag vet vad de ska göra med mig.