Idag är jag riktigt sliten, både trött i kroppen, sömnig och mentalt trött. Eftersom Isak börjar heldagsrepa resan på måndag tror jag att jag slappnat av nu, mitt "läraransvar" minskar drastiskt när han är i borgen hela dagarna. Vi kommer fortsätta köra 1,5 timma varje morgon men det blir inte så intensivt som vi kört dessa veckor. Idag belönade vi oss med att åka in lite tidigare till parken och strosa omkring tillsammans. Vi gick och tittade en stund på när hans kollegor repade och han berättade lite för mig vad han kommer göra när det är dags för honom. 


På parken var det många fritidsgrupper och jag måste säga att jag klev direkt in i jobbarrollen, det var det några av fritidspedagogerna som också borde ha gjort.... 

Nu har jag åkt tillbaka till boendet och ska sova en stund innan det blir dags att äta och sen hämta honom igen.

Nu ringde precis min sjukgymnast och vi kom överens om att jag ska prata med de här i Vimmerby imorgon när jag tränar om jag kan få komma på måndagarna också de närmaste två veckorna. Hon trodde, som jag, att det inte är några problem. 

Hoppas jag är piggare imorgon, på alla sätt.