De senaste dagarna har jag varit extra energilös i kroppen. Om jag får gissa på anledningen så lägger jag min röst på virus. Det började med att Amanda blev ordentligt förkyld för knappt två veckor, förra veckan tog Monica över den med hosta och feber och nu ligger Isak i sängen med igenkorkad näsa och halsont. Jag påverkas på två sätt, dels att jag själv säkert har fått i mig några virus men mitt (alldeles för bra) arbetande immunförsvar klarar av att hålla de i schack. När de andra i familjen är sjuka tvingas jag att växla upp lite och göra några fler saker än vad jag brukar och det tar energi det också. 
Detta gör att jag de senaste dagarna haft ännu mindre energi än vad jag haft tiden innan. 
Ryggen gör ont också, längst ner vid svanskotan. Det har bara varit när jag suttit tillbakalutad innan, när trycket varit judt där men de senaste dagarna för det ont mest hela tiden, tom när jag ligger på magen. Igår fick jag en känning i ena knät också och efter att ha gjort en egen undersökning här på morgonen verkar det komma från baksidan låret för det gör ont när jag böjer knät  med hjälp av den muskeln. Jag hoppas verkligen allt detta försvinner snabbt för det är verkligen inte upplyftande att få ont på nya ställen. 

Jag har inte hört av Sahlgrenska än angående mina frågor jag mailade förra veckan men efter senaste inlägget här fick jag en kommentar från Margareta som berättade att hon blivit uppringd av Sahlgrenska som frågat om hur hon mår efter sin transplantation. Det är ju bra att de gör en sådan undersökning, då är frågan om svaren skrivs ner någonstans och sammanställs eller om de bara finns i huvudet på den som ringer. Skrivs säkert in i journalen men hade varit intressant att se en sammanställning över hur de transplanterade mått efter ett år. Hur långt tillbaka till ett "normalt" liv de har kommit. Görs inte detta blir jag intresserad av att göra något sådant när jag är klar. Sådana siffror borde väl sjukvården också vara intresserade av att få? Så att de får reda på om det är något de kan ändra på i sitt arbete för att optimera förutsättningarna för att patienten ska kunna komma tillbaka så snabbt och bra som möjligt. 

Det finns säkert undersökningar på det också, bara att koordinatorn inte hade de tillgängliga precis nu när jag frågade. 

Tottenham har kunnat pigga upp mig den här säsongen men inte ens de kunde ge mig lite extra energi igår. De klarade bara av att spela 1-1 hemma mot WBA trots en väldigt bra första halvlek och ledning med 1-0. Det kunde lika gärna varit både 2-0 och 3-0 också. Jag trodde faktiskt att matchen var klar men i andra flyttade WBA upp sitt lag några meter och spurs fick inte fram bollen till "fabolous four" tillräckligt bra. I första halvlek satt jag och funderade på vart utvecklingen av laget ska vara till nästa säsong, jag fick svaret i andra halvlek. Tottenham behöver två poäng till på de tre avslutande matcherna för att ha kvalificerat sig till nästa års Champions League. Titeln räknar jag bort nu även om det finns en matematisk chans kvar är det för osannolikt att det kommer hända. 

Kalmar FF svek ännu mer i sin match mot Helsingborg, förlust med 2-3. De slarvar bort tre poäng med alldeles för slappt försvarsspel. De verkade nästan rädda för närkamper. Jag blir orolig för att det blir superettan nästa år på guldfågeln arena. En räddningsplanka kan bli Falkenberg som verkar få det svårt men både Jönköping, Sundsvall och Östersund har börjat allsvenskan bra. Gefle tar alltid sina poäng, Elfsborg och Häcken är för bra för att ligga där nere i tabellen hela året så de blir inga plankor. Jag är orolig. 

MOD har börjat ett samarbete med Örgryte IS i Göteborg och var igår matchvärdar och de uppmanade andra klubbar att hänga på och jag mailade detta till Kalmar FF så får vi se om jag får något svar överhuvudtaget. Annars får jag väl gå vidare, den nyvalde ordföranden i Kalmar FF är, som jag, från Mörbylånga på Öland. Får väl gå via honom annars. 

Jag ställer in träningen imorgon och hoppas min kropp återhämtar sig någorlunda de kommande dagarna och att Sahlgrenska hör av sig om mina frågor.