Dagen började med att vi fick mail från ALV där det stod att barnen ska börja repa heldagar redan på måndag. Jag hade fyra saker att fixa hemma innan vi skulle åka till Vimmerby, hade jag tänkt. 

Nu blev det till att stuva om i planeringen ordentligt. Först med isaks lärare, där hade vi tur som fick ihop det att vi kan träffa både hans klassföreståndare och engelskalärare kl 8.20 på måndagsmorgonen. Sedan var det tänkt att jag skulle till sjukgymnastiken och det har hag inte ordnat än men det räknar jag med ska ordna sig så jag kan träna i Vimmerby istället, det fungerade ju de andra dagarna i veckan, så varför inte måndagarna? 
Sedan stod dietisten på schemat och där får det bli ett möte över telefonen istället. Jag har skickat in min matdagbok till henne så det borde funka lika bra. Efter det hade jag tänkt åka till VV och väga mig men jag har haft kontakt med VV i Vimmerby och jag var välkommen dit istället och de har invägning på tisdagar så det blir ett besök hos de på tisdag. 

Allt detta lyckades jag stuva om samtidigt som jag hjälpte Isak med skolarbetet. 
Men nu kan han i alla fall vara med och repa hela tiden. 

I eftermiddags åkte jag till sjukgymnastiken och här i Vimmerby har de en apparat som man anmäler sig själv i, istället för att anmäla sig i luckan. Jag gjorde det och gick bort till sjukgymnastiken, bytte om och skulle gå in i styrkehallen men den var låst. På dörren står en lapp att det är stängt idag pga utbildning. Snopet. Jag går tillbaka till luckan och pratar med de och får reda på att de ska ha en grupp vid halv fyra så de säger åt mig att gå bort och vänta så kommer det nog någon snart. Jag går tillbaka och när jag kommer fram är dörren öppen och musiken är påslagen men det är ingen där. Jag börjar köra mitt program och förblir ensam hela passet, det kommer ingen grupp. När jag sedan ska gå in i omklädningsrummet igen är det låst, jag kommer inte åt mina kläder och nycklar. Jag hör några som pratar längre bort i korridoren och går dit, där står två sjukgymnaster så jag ber de öppna dörren så jag kan duscha och byta om. En av de hjälper mig med det och sedan skyndar jag mig att byta om så jag inte blir inlåst, jag tog mig ut utan fler strapatser. 
Nu har jag ätit och väntar på att Isak ska bli klar för dagen så jag kan åka hem och lägga mig. 
Pulsen på träningen var lite högre idag igen (95-110) men inte så farligt. Ryggen kändes ok och jag stretchade ordentligt efter passet idag. 

Hoppas på en lugnare dag imorgon.