Denna vecka följde jag schemat på jobbet med bara ett undantag, fick ta en idrottslektion. Lite sviktande energinivå i kroppen jämfört med förra veckan men om jag tänker på hur det var tidigare är detta jättebra. ♥️💕
Om jag vilat mycket föregående helger då jag/vi verkligen inte planerat in något så har det denna helg hänt massor. Igår åkte jag en liten runda på rullskidorna och skillnaden mot det platta landskap jag är van vid runt Kalmar är enorm då det bara är backar här i omgivningarna. I första nedförsbacken var jag riktigt nära att ramla omkull. Jag hade all tyngd långt ut på höger fot när vägen svängde vänster men hann hitta balansen precis i tid för att klara ut situationen. Det blev inte mycket stakning utan mer stakning med frånskjut i uppförsbackarna och rullande i nedförsbackarna. 
 


På eftermiddagen fick vi besök av kompisar från Öland. 
Idag var Monica och jag ute på samma runda utan skidor och cykel men med promenadskorna på fötterna. Vi valde att promenadjogga rundan åt motsatt håll från igår för att se om det kan vara lättare med rullskidorna. Det är en brant nedförsbacke som har en 90-gradig högersväng i botten som blir väldigt svår men det finns ett räcke som jag kan hålla i och därmed bromsa farten. Kan vara ett alternativ. Vi får se om det blir någon runda nästa helg. Tror inte det blir i veckan. 

Sedan tidigare hade släktingar bokat biljetter åt alla oss fyra till Djurgården-Hammarby, mitt första Stockholmsderby. Själva matchen var väl inte så mycket att hänga i julgranen, andra halvlek bättre än första. Det som var mest imponerande var klackarnas insats men det är för tråkigt att det alltid ska finnas de som ska bråka och förstöra. Vi satt nära Hammarbys klack och ett gäng kunde inte glädjas åt segern utan var istället tvungna att håna de som förlorade. På väg till tunnelbanan gick vi förbi en pub där många djurgårdare var och strax efter oss kom några hammarbyare och genast blev det tjafs och tuppfäktning så polisen fick komma. Vi gick därifrån. 
 


Är dessa människor förebilder för våra barn spelar det ingen roll vilka fina handlingsplaner vi arbetar fram i skolan eller hur mycket värdegrund vi jobbar med... 

På onsdag ska jag göra en datortomografi. 
Jag hoppas på en lugn vecka! 
♥️💕♥️