Vaknade med huvudvärk idag och den har hängt med mig hela dagen. Den dåliga känslan är tillbaka idag igen, har blivit en dag på soffan. När Monica kom hem från jobbet sov jag en stund till och med. 
Jag blev helt färdig av att gå ner i källaren och hämta upp tvätten, var tvungen att vila innan jag kunde hänga ut den. 

Jag fick tag i dietisten i Göteborg och frågade om de upp och nergångarna i vikten och det var helt normalt, det kan skilja upp till två kilo från ena till andra dagen, man måste ha lite tålamod och se tendenser över tid. Hon tyckte det var bra med ett kilo på två veckor. Jag ska inte banta för då är risken att jag tappar muskler och energi och det är värre än att jag väger lite för mycket. 
Jag frågade också om hur länge det tar innan det visar på vågen om jag äter godis. Det var svårt att säga men det tar några dagar. Om jag äter sallad så väger det mycket i förhållande till energimängd medan godis innehåller mycket energi på liten vikt. Så länge salladen ligger i tarmen väger det mer än godiset men när kroppen har tagit hand om allt och skickat iväg det den inte vill ha väger godisets energi mer än salladens. 

Hoppas på bättre dag imorgon!