Hej Amanda här igen! 

Idag är sista dagen jag skriver här för denna gången. Jag kanske tar över någon annan gång igen. Denna vecka har varit rolig, det har varit skönt att få ut sina tankar någonstans. Jag har tänkt väldigt mycket mer på pappa och vad som kommer att hända i framtiden under denna vecka och jag tror att det har varit bra för mig.

Jag har egentligen inget att skriva idag men jag önskar bara att pappa ska bli frisk så jag bara kan få höra honom säga: Nu är jag frisk. 
Jag vill se honom åka iväg med sina rullskidor och komma tillbaka med ett leende på läpparna och att han ska säga att han klarade det och att han verkligen mår bra igen. 

Detta med att pappa är sjuk är en sak som tär på hela familjen dag ut och dag in, så det ska bli skönt att få loss en sten på axlarna och kunna tänka på annat sedan när han är frisk. Det ska bli skönt att kunna planera sitt liv igen och alla saker vi ska hitta på när han bli frisk, för just nu kan vi inte planera någonting för pappa kanske blir opererad och då måste vi vara hemma så han fort kan ta sig till Göteborg. Jag är en tjej som älskar att planera upp mitt liv och nu kan jag inte det och det känns jobbigt.

Jag vill ha tillbaka min pappa.