Igår morse var jag hos sjukgymnasten och det blev bara ett samtal där jag sammanfattade tidigare träning (innan sjukdomen) och framåt mot min nuvarande situation. Hon antecknade och sa att hon inte kommer göra upp något träningsschema åt mig förrän hon pratat med min läkare för att ta reda på om jag har några restriktioner från transplantationen eller av ärrbrocket. Hon sa även åt mig att jag inte ska cykla till Ikea för att ta bussen till jobbet utan åka buss ända hemifrån. Det är för stort steg att ta med en gång, att dra på 6 km på en gång.  

Hon skulle skriva direkt till honom och återkomma till mig när hon fått svar och då boka in en tid. 

Idag gjorde jag ytterligare en magnetkameraundersökning och den gick bra som vanligt, de fick fina bilder sa de. Men som vanligt var det stört omöjligt att få något ur dem om vad bilderna visade. De är stenhårda där på röntgen, aldrig har jag lyckats få något ur dem. På fredag ska jag få resultatet. 

När jag kom från röntgen såg jag att någon från sjukhuset ringt mig och gick runt mag o tarm och frågade om de hade ringt men det hade de inte. Misstankarna gick mot sjukgymnastiken. 
Det ringde igen precis när jag lämnade parkeringen så jag körde in och stannade och det var sjukgymnasten som ringde och sa att det inte finns några restriktioner annat än att jag ska börja riktigt lugnt och sedan öka sakta. Vi bokade en tid på måndag morgon, hon jobbar klämdagen.  

Det var de två senaste dagarnas händelser och nu väntar jag på fredag.