I morse var jag hos sjukgymnasten för andra gången och cyklade mina intervaller. Redan tidigt in i passet kände jag att ljumskar och lår var trötta och inte ville vara med så efter sju intervaller sa jag att det fick räcka. Tanken är ju att jag ska låta kroppen bestämma hur mycket den vill från dag till dag. Idag lyssnade jag och lät inte huvudet få mig att kämpa vidare (som jag hade kunnat göra). 

Det var länge sedan jag gick upp strax efter kl 6 men när jag bokade in tiden 7:15 hos sjukgymnasten tänkte jag inte på att det var dags att laxera inför morgondagens koloskopi. 

När jag åt så tidig frukost hann jag dricks en mugg nyponsoppa till lunch (?) innan det var ät- och drickförbud fram till laxabonet. 

På bipacksedeln står det att man med fördel kan röra på sig när man dricker det så tarmarna arbetar som de ska så jag sopade och plockade ordning på altanen i väntan på att utflödet skulle börja. Det tog nästan 1,5 timma och glasen innan var svåra att få ner då det kändes som om magen var full. Det gick lättare att dricka när det fanns mer plats... 

Faktiskt gick det bättre än vad jag trott med sista litern och nu tror jag allt kommit ut också. 

Kan säga så här att läkaren borde kunna se bra imorgon. 😱

Kl 10 ska jag vara på sjukhuset och klar för undersökning. Det brukar gå bra så jag är inte orolig. Senast så gav de mig propofol så jag sov när slangen fördes in men jag var vaken när läkaren gick tillbaka. Nyfiken som jag är vill jag se hur det ser ut.