Igår kom aldrig någon rond så det fanns inget nytt att skriva mer än att jag blev tvungen att flytta från det enkelrum jag hade till ett dubbelrum. 

En sak glömde jag skriva och det var att läkaren sa att jag kanske har en känslig termostat vad gäller att få feber vid ansträngning när Monica frågade om det kan vara en orsak. I så fall har min termostat ändrat inställningar för så har den aldrig betett sig tidigare. Jag tror inte det var något han funderat på utan bara sa det som först kom upp i huvudet. 

Igår fick jag ont i magen när jag åt och idag har jag inte varit särskilt hungrig förrän nu när vi åt middag. Varit mer noga med att tugga ordentligt, äta sakta och utesluta mjölk i magen har känts lite bättre. 

Det blev en lång väntan på ronden idag men till slut kom han och sa att värdena sjunkit och jag får åka hem men att det är så frustrerande att inte kunna ge svar på var infektionerna sitter. 
Dagens väntan har mest tillbringats i sömnläge då det varit omöjligt att hålla ögonen öppna. Detta trots en natts bra sömn. 

Det blir två sorters antibiotika i tre veckor och en magnetkameraundersökning i samband med de sista tabletterna. Provtagning på onsdag. 

Sedan får vi väl se hur länge det dröjer innan nästa infektion kommer. 

Nu blir det några dagars vila så hoppas jag energin återvänder. 

Den omtapetsering som planerades att göras under semestern struntar vi i och låter yrkesmän göra istället. Satsar på vila de två veckor jag har kvar.