Energin lyser fortfarande med sin frånvaro hos mig men jag har kämpat på så mycket jag kunnat sedan jag blev utskriven. 
Proverna jag lämnade i tisdags var i stort sett oförändrade med det undantaget att ALP, gallprover, hade gått upp till 5,1 från ca 3. De senaste dagarna har jag haft, och har fortfarande en väldig klåda på framförallt fötterna. På måndag ska jag lämna nya prover så får vi se vad de visar.
Som titeln anger så har vi firat Amandas student i onsdags och Isaks nionde skolavslutning igår. Mitt i all sjukdom och flytt har det nästan varit för mycket för oss att ro allt i hamn men båda barnen verkar vara nöjda med det firande de fick. Innan det var dags för Isak att ta farväl av grundskolan igår var jag en sväng på jobbet och sa hej då och plockade ihop mina saker och när jag kom hem kände jag mig totalt slut och gick raka vägen in och lade mig i sängen. Jag kände mig ruggig och tog febern och mätaren visade 38,1. Efter att ha sovit en stund steg den till 38,5. Jag ringde in till avdelningen och bad de skriva ett meddelande till min läkare om ny feber under pågående antibiotikakur och så kom vi överens om att febern skulle släppa så jag slapp åka in igen. 
Efter ombyte så åkte vi till kyrkan och när vi kom hem igen hade febern gått ner. 

För tre år sedan, när Amanda slutade nian, fick hon ett stipendie som föräldraföreningen ansvarar för där klasskompisarna röstar på klassens bästa kompis och igår fick Isak samma stipendie! Båda barnen har röstats fram till klassens kompis av sina kamrater! Wow. ♥️👍
Monica och jag gjorde en high five där vi satt i kyrkbänken och stoltheten visste inga gränser. 
Att deras betyg också är bra gör att stoltheten blir ännu större för både Amanda och Isak! ♥️

Häromdagen satt jag och väntade på att tvätten skulle bli klar och kom på att svaret på biopsin kanske hade kommit så loggade in på 1177 för att kolla. 
Mycket riktigt hade Sahlgrenska skrivit inte bara en anteckning utan två. Det var så många svåra fackord att jag inte förstod hälften av vad där stod men kom fram till så mycket i alla fall att de ser en låggradig aktiv rejektion med RAI-score 3 men att fet är en svårtolkad bild. De ser även dilaterade (vidgade) gallvägar.  Några andra fynd de såg visar på gallavflödeshinder. Det finns ingen fettlever kvar i biopsisvaret. 
Dagen efter hade de gjort en ny anteckning då de tittat på bilderna från den senaste magnetkameraundersökningen jag gjorde och där är det ännu fler svårbegripliga ord. Men så mycket begriper jag att de vill göra en ny ERC där de går ner och vidgar gallgångarna och eventuellt sätter dit en stent. De ser att det försämrats sedan april 2018 när de jämför bilderna från då och nu. Kolestas är ett ord som förekommer i båda anteckningarna och efter lite Google förstår jag det betyder försämrad eller upphörd gallavrinning. Anteckningen avslutas med en massa krångliga ord på lång rad som jag måste fråga en läkare om för där kunde inte ens Google hjälpa mig. 

Frågan är ju om de hinner få till det i Göteborg eller om det blir i Huddinge jag får göra detta. I en anteckning från min läkare står det att han skrivit en remiss till Huddinge. Vi får se. 

Jag vill att något görs snabbt så jag får tillbaka energin och slipper den här klådan. Vi har ju mycket att göra de närmaste tio dagarna... 😳